søndag den 23. februar 2014

Kålruller



For kender i det, når blodsukkeret er lavt og der er lidt for lang tid mellem frokost og aftensmad? Eller bare dagen derpå, hvor kroppen synger efter kød og fuldfed cheddar?

Her er en lille hapser, der stiller trængen til smagen af noget syndigt og ikke mindst smeltet ost, som ofte kommer sammen med en tung bøf, hvid bolle, dressinger og for det meste også en lille pomfrit.

2 stk. kålruller!:

2 spidskålsblade
40 g. revet rød cheddar
4 skiver hamburryg

Den hårde stilk skæres fra bladet så det nemmere kan rulles. Ost og hamburryg fordeles i bladet, hvorefter det rulles, og evt. fastgøres med en våd tandstik (er den ikke våd, brænder den hurtigt i ovnen).
Rullerne bages v. 200 grader i 10 minutter eller til kålen har taget farve og osten er smeltet.

That's it! Yummm... :)

Protein
18,7 g.
Kulhydrat
3 g.
Fedt
3,7 g.
Indhold i alt
200 kcal.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar