mandag den 14. oktober 2013

Æble/mandel snackbrød!


Sensommeren er æblehøstens tid. Jeg har over en længere periode banet mig igennem forskellige kreationer med æbler. Her til aften kastede jeg mig ud i et spontant snackbrød med æbler; perfekt til kaffen eller efter træning og den lille sult :)
Mandlerne indeholder umættede fedtstoffer samt nogle lækre kostfibre, som også findes i skrællen på æblerne, desuden er der er massere af protein i ægget!
Haps, - lidt af det hele!

650 g. revet æble
2 hele æg
2 æggehvider
200 g. ristede mandler
30 g. stevia sødemiddel
3 spsk. Kanel                                                                                                                                
1 knsp. salt


Jeg startede med at rive æwlerne, hvorefter jeg smed dem op i et klæde og lod den lækre saft dryppe ned i et glas (bedste æblejuice, ever !!) Så ristede jeg mandlerne på en pande for at frembringe den gode smag, blendede dem helt fint, og blandede herefer hele molevitten sammen. Massen blev bredt ud på en bageplade og bagte det i bunden af ovnen v. 180 g. i et kvarter. Så tog jeg herligheden ud af ovnen, skar 16 -nogenlunde- lige store stykker, og gav det så de sidste 5 minutter i ovnen. Done!:)



Protein
65 g.
Kulhydrat
169 g.
Fedt
74 g.
I alt
1750 kcal.
 
Pr. stk.


Protein
4 g.
Kulhydrat
10 g.
Fedt
4,6 g.
I alt
110 kcal.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar