Efter weekendens "get together" med ost og vinklubben, havde jeg en masse skønne tapasrester til overs. Så derfor stod menuen mandag aften på en salat med resterne.
100 g. rucola
200 g. friske figner
100 g. parmaskinke
100 g. syltede artiskokker
70 g. syltede løg
70 g. sorte oliven
100 g. store syltede kapers
50 g. parmasan
30 g. oliven olie
1 fed hvidløg
Udover at røre hvidløget sammen med olien, så skal elementerne såmænd bare samles.
Jeg elsker tapas, og jeg elsker små delikatesser som kan købes på bøtter og i glas! Kig altid på varedeklarationen, så du har en lille fornemmelse af hvor mange kalorier du indtager. - Tjek hvor mange kcal. der er pr. 100 g. og tjek hvor mange gram der er i hele glasset, det giver dig et større overblik over hvor meget du egentlig har spist, hvis ikke lige du får vejet maden.
Jeg elsker tapas, og jeg elsker små delikatesser som kan købes på bøtter og i glas! Kig altid på varedeklarationen, så du har en lille fornemmelse af hvor mange kalorier du indtager. - Tjek hvor mange kcal. der er pr. 100 g. og tjek hvor mange gram der er i hele glasset, det giver dig et større overblik over hvor meget du egentlig har spist, hvis ikke lige du får vejet maden.
Indhold i alt:
Protein
|
50 g.
|
Kulhydrat
|
59 g.
|
Fedt
|
78 g.
|
I alt
|
1150 kcal.
|
Salaten mættede to munde.
Pr. pers:
Protein
|
25 g.
|
Kulhydrat
|
29,5 g.
|
Fedt
|
39 g.
|
I alt
|
575 kcal.
|
Ingen kommentarer:
Send en kommentar