Rejer i en nem creamet dressing som du kan nyde mens du mætter dig i blomkål. Haps!
250 g. blomkål
150 g. edamame bønner
200 g. rejer
30 g. finthakket løg
100 g. hytteost
70 g. avokado (ca. En halv)
+en håndfuld cherrytomater
Jeg rev blomkålen, så jeg fik nogle flotte, hele tynde skiver. Det blev blandet i en skål med lidt urtesalt og 150 g. frosne edamame bønner. så hældte jeg kogende vand på, og placerede det herefter i køleskabet, mens jeg rørte rejesalaten sammen. Jeg startede med at mose en halv avokado, hvorefter jeg tilføjede hytteost, salt og peber, finthakket løg og rejer.
Det er forskelligt hvor meget bid man foretrækker i sit kål, det bedste du kan gøre er at prøve dig frem. Jeg foretrækker gerne at det står i kogt vand i omkring en halv time, og så må det gerne være helt koldt til servering. Hvis ikke det er dét, kan man ligge det i isvand til det er tilstrækkeligt afkølet.
Protein
|
60 g.
|
Kulhydrat
|
35 g.
|
Fedt
|
16 g.
|
I alt
|
520 kcal.
|
Ingen kommentarer:
Send en kommentar