tirsdag den 19. november 2013

Salat m. ristede løg, æggestrimler og parmaskinke

 


Efter at have lavet en god portion ristede løg, skulle det jo være en smal sag at pifte endnu en 'salat af rester' op!

Jeg er stor fan af Jamie Oliver, og har i et af hans mange programmer fremsnuset en sjov måde at lave æg på. Det han egentlig bare gør, er at lave nogle tynde pandekage-omeletter, som han efterfølgende skære ud i strimler, super lækkert i salater!



Det jeg idag brugte var:

Ristede løg:
130 g. løg (ca. 2 stk.)
1 tsk. olie
+ lidt salt

pandekage-omelet:
2  æg
1 dl. skummetmælk
1 tsk. olie til stegning heraf

 Resten af salaten:
 70 g. parmaskinke
2 spsk. kapers
20 g. oliven (Jeg anbefaler oliven MED kerne, de indeholder meget mere smag!)
20 g. soltørrede tomater
En håndfuld iceberg eller lign salatblade

Det tager et par timer at riste løgene i ovnen. Som nævnt i tidligere indlæg, skal de bare ha 120 - 130 grader i ca. 3 timer. (skåret, vendt i olie og salt).

Når løgene er færdige og afkølede tilberedes æggene. Pisk de to æg sammen med mælken og en lille knsp. salt. Tilføj en lille smule olie på en pande v. medium varme, fordel æggemassen i to, og start med at stege den første pandekage. Det tager ca. 1 min. pr. stk.
Når dine pandekager er klar, rulles de sammen og skæres ud i lækre strimler!


Ready, set, plate up! :)




Protein
41 g.
Kulhydrat
27 g.
Fedt
30 g.
I alt
575 kcal.

  - Bemærk lige indholdet af protein i denne "smags-sag" (#ordspil !)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar