mandag den 19. august 2013

PandeKAGEN m. banan og kanel




Begynder dine bananer i frugtkurven at se lidt sløje ud, så er de perfekte til denne morgenmads og/eller whenever-snack -pandekage!
Vi har gode proteiner i ægget og dejlige kostfibre, der sikre en god mæthed i banan og havregryn:)

1 banan (ca. 150 g.)

1 æg

1 æggehvide

1 spsk. kanel

20 g. havregryn

1 tsk. olie (ca. 7 g. - kokosolie er min favorit)

1 knsp. salt

Mos bananen med en gaffel.
tilsæt æg og kanel og pisk massen sammen med havregryn, kanel og en knsp. salt.
kom olien på panden og lad så pandekagen stege v. lav varme til den er næsten færdig, den kan godt være lidt svær at vende, så sørg for at den er næsten færdig før du vender den.
 
Protein
19 g.
Kulhydrat
38 g.
Fedt
15 g.
Indhold i alt
375 kcal.

1 kommentar: