Begynder dine bananer i frugtkurven at se lidt sløje ud, så er de perfekte til denne morgenmads og/eller whenever-snack -pandekage!
Vi har gode proteiner i ægget og dejlige kostfibre, der sikre en god mæthed i banan og havregryn:)
1 banan (ca. 150 g.)
1 æg
1 æggehvide
1 spsk. kanel
20 g. havregryn
1 tsk. olie (ca. 7 g. - kokosolie er min favorit)
1 knsp. salt
Mos bananen med en gaffel.
tilsæt æg og kanel og pisk massen sammen med havregryn, kanel og en knsp. salt.
kom olien på panden og lad så pandekagen stege v. lav varme til den er næsten færdig, den kan godt være lidt svær at vende, så sørg for at den er næsten færdig før du vender den.
Protein
|
19 g.
|
Kulhydrat
|
38 g.
|
Fedt
|
15 g.
|
Indhold i alt
|
375 kcal.
|
Uuihm. Jeg skal altså snart prøve at lave sådan en svend her!!
SvarSlet