fredag den 7. marts 2014

Avokado dressing



Jeg er vild med krydderet mad. Og især mexikansk! Her får man som regel gerne lidt af det hele; tortillia pandekager, en stærk kødsovs, massere af grøntsager, lidt ost og forskellige dressinger.
Chili og generelt stærk mad, har en meget positiv effekt på din forbrænding. Men når vi spiser den stærke mad, er det samtidig også lækkert med et lidt blødere element, såsom creme fraise og guacamole?

Her er en guacamole lignende dressing. Den er en smule syndig, men fuld af smag.. og man behøver derfor ikke at skovle til sig i alt for store mængder, før smagen trænger igennem. Desuden ikke noget der bør spises hver dag, men engang imellem.

Jeg smed hele herligheden i den lille foodprocessor, som høre med til min stavblender - et absolut uundværligt stykke køkkenværktøj ! :)

1 avokado
100 g. philadelphia light
6 spsk soya
150 g. fraise 0,2 %
1 hvidløg
1 håndfuld basilikum
(smag til med salt og peber)

Hele portionen giver 560 kcal. Hvilket umiddelbart lyder af meget. Men deler man den op i eksempelvis 10 portioner, er det svarende til 56 kcal. pr portion. Bestemt ikke noget farligt tal. og Oyyy, det smager godt.

Og den kan selvfølgelig nydes til mange forskellige ting. Istedet for den tykke mayo dressing til din coleslaw? Eller vend din fuldkornspasta i den halve portion. Der er massere af mulighede :)

Indhold i alt:

Protein
24,5 g.
Kulhydrat
13,7 g.
Fedt
41,6 g.
I alt
560 kcal.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar