onsdag den 28. august 2013

Grov sommersalat



Har I hørt om det nye skrig, blomkåls ris? Well, jeg er ihvertfald fan, så I vil helt sikkert opleve dette fantastiske element/tilbehør (whatever i end gør det til) gentagne gange i mine retter. Her har jeg smidt en grov sommersalat sammen, som indeholder nogle tunge elementer, derfor kan man sagtens vælge at dele den på bedste lady og vagabonden-manér.

Det du skal bruge er:
150 g. nye danske kartofler
100 g. blomkål


100 g. rugbrød


100 g. bacon

100 g. agurk


50 g. spinat


100 g. rød peber

40 g. forårsløg


40 g. sennep

+De urter du nu kan få fat i.
Nu er jeg så priviligeret, at have det smukkeste højbed disponeret hos mine forældre. Jeg tror jeg endte med at få fingrene i noget timian, oregano og persille i dette tilfælde!

Skær kartoflerne ud i mundrette stykker og kog dem med lidt salt. Mens kartoflerne koger kan du passende lave senneps dressingen, hak urterne fint og rør det sammen i senneppen. Når kartoflerne er færdig kogte, dræner du dem for næsten alt vandet, og vender dem i senneps dressingen mens de er varme, så de suger så meget smag til sig som muligt. Stil dem herefter på køl.
Riv blomkålen, hæld så kogende vand fra elkedlen hen over kålen og lad det stå tildækket i 10-20 min., alt afhængig af hvor meget bid du ønsker at have i dem - husk salt.
Rist bacon på en pande, skær rugbrøddet ud i tern og lad det så stege med.
Skær den røde peber fint, og så skulle vi være klar til at anrette!

Protein
31 g.
Kulhydrat
97 g.
Fedt
30 g.
I alt
780 kcal.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar