fredag den 13. september 2013

wraps med grove grøntsager og kylling




Efter gårsdagens aftensmad havde jeg nogle få rester tilbage, som selvfølgelig ikke skulle gå til spilde. Jeg havde lidt grøntsager fra frost (kogt og afkølet), lidt stegt kylling og en smule dressing.
Havde jeg været under tidspres, ville jeg nok bare smide hele balladen sammen i en salat. Men nu havde jeg lige lidt ekstra tid her til morgen, så jeg fandt nogle tortillia wraps frem fra fryseren, lod dem stå på køkkenbordet og tø op (tog ikke mere end en halv times tid), og så fik jeg såmænd hurtigt samlet en lille frokost til at medbringe på arbejde.

Det jeg brugte var:

200 g. grøntsagsblanding m. gulerod, blomkål og broccoli

50 g. ærter
 

20 g. syltede perleløg (de er dejlig sprøde og glasset koster som regel omkring en 5'er)

130 g. kold kylling


7 g. olivenolie (ca. én tsk.)


60 g. skyr 0,2 % fedt


saften fra ½ citron


14 g. ketchup (ca. én spsk.)


120 g. tortillia pandekager (svarende til 3 stk.)


+salt, peber og krydderier




grøntsagsblandingen var igår blevet kogt sammen med ærterne, herefter sat på køl. det samme var kyllingen, som forinden da var blevet vendt i lidt karry, paprika, timian og stegt i olien.
dressingen var blandet sammen af skyr, ketchup, citron saft, karry, paprika, salt og peber.. synes du dressingen er for sur, kan du med fordel tilføje en lille bitte smule strø, stevia sødemiddel eller lign.
Tilbage var der egentlig bare at samle de små wraps! Dejlig nemt:)

Synes du det er lige hidsigt nok med tre wraps til frokost, så kan du selvfølgelig sagtens nøjes med mindre, eller gøre som jeg, og gemme en til når den lille sult trænger sig på sidst på eftermiddagen;)

I alt for alle tre wraps:

Protein
53 g.
Kulhydrat
73 g.
Fedt
16 g.
Indhold i alt
650 kcal.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar